مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت به انتقال مال غیر همزمان یا پس از ابطال مبایعه نامه

با سلام. بنده در یک معاوضه نامه اتومبیل خود را با اتومبیل شخصی معاوضه نموده ام
که اتومبیلی که به بنده دادند مال غیر بود و به طرف بازگردانده شد. بنده خصوص انتقال مال غیر از طرفم شکایت کردم و پرونده در حال رسیدگی است.. و در پرونده دیگری نیز درخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد خودرو به علت معامله فضولی را نمودم. حالا سوالم این است که اگر رای ابطال مبایعه نامه زودتر از رای انتقال مال غیر بیاید و مبایعه نامه ابطال شود. طرف میتواند به علت ابطال مبایعه نامه به محکومیت انتقال مال غیر اعتراض کند و از انتقال مال غیر تبرئه شود؟ یعنی تقدم رای ابطال مبایعه نامه در محکومیت انتقال مال غیر موثر است؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
خیر نمی تواند . جرم واقع شده است .