مشاوره حقوقی رایگان - اخذ باقیمانده ثمن معامله فروش ملک

سلام آپارتمانی را پیش خرید کرده بودم که پس از آماده شدن به شخص دیگری فروختم. 20 در صد ثمن معامله برای سند نزد خریدار باقیماند و سند را سازنده در موعد مقرر آماده نکرد پس از پیگیری و شکایت موفق به اخذ سند از سازنده شدم ولی خریدار ملک پس از آماده شدن سند اقدام به شکایت از بنده نمود که حق درخواست گرفتن سند را نداشته ام و بنده را به کلاهبرداری متهم کرد که در دادگاه رای نیاورد و رای به نفع بنده صادر شد. الان حدود یک سال است با توجه به اینکه دوبار برای ایشان اظهارنامه رسمی ارسال کرده ام در دفتر خانه حاضر نمی شود و پول بنده نزد ایشان مانده است. برای دریافت باقیمانده پول چه باید کرد و آیا خسارت دیر کرد سند به این موضوع تعلق می گیرد. با سپاس

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله بدهید. در این موضوع خسارت قراردادی قابل مطالبه نیست.