مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن یکم زوجین

با سلام و خسته نباشید
ما وام مسکن یکم زوجین ثبت نام کرده ایم که 120 میلیون تعلق میگیرد و خانه ای که می خواهیم بخریم ارزشش 500 میلیون هست که مابقی را من پرداخت خواهم کرد آیا سند خانه نصف نصف به اسم من و خانمم خواهد بود و یا برحسب پولی که گذاشته شده جدا سازی خواهد شد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به توافق و مروت هرکدامتان . سوالتان حقوقی نیست بلکه توافقی است