مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت ملک

ساختمانی داریم که دو دانگ به نام یک نفر (همسر برادر) و 4 دانگ به نام مرحوم پدرمان میباشد که دارای 6 وراث همسر و مادر 2پسر 2 دختر میباشد که تصمیم داریم 3 دانگ 3 دانگ بین دو پسر باشد رضایت همسر برادر هم میباشد و بقیه وراث
از کارشناس درخواست بهترین را اقدام نقل و انتقال را دارم با توجه به هزینه و وقت در ادارات

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همگی وراث در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و یا به یک نفر وکالت بدهند . وکالت در نقل و انتقال ولو به خود.