مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام.با توجه به اینکه 3ماه هستش که خریدار ماشین رو برده و زمانیکه از من خریده به صورت تصادفی خریده و هم اکنون آنرا درست کرده و بیشتر از 30میلیون تومن هم روی ماشین خرج برنداشته و 25میلیون تومن هم به من داده یعنی کلاً 55تومن این ماشین رو (405دوگانه سوز شرکتی مدل1390)که بعد از مدتی که ماشین رو قولنامه کرده ایم به قیمت 55میلیون تومن متوجه زیان و ضرر خودم شدم که با تماس‌های تلفنی زیاد از دو طرف یعنی من و خریدار که من به او میگفتم پشیمان شده ام و میخواهم پولت و خرج کرده است رو بهت بدم ولی او قبول نمیکرد و از طرف دیگر او نیز میگفت بیا سند رو به اسمم بزن تا بقیه پولت رو بهت بدهم ولی من قبول نمیکردم تا اینکه من در دادگاه شهر ری تقاضای فسخ معامله به دلیل خیار غبن دادم و 14فروردین روز دادگاهمان می‌باشد و چونکه ماشین زیر دست او بوده نتوانسته ام تأمین دلیل کنم و او نیز با توجه به اینکه من او را شکایت کرده ام او نیز مرا شکایت کرده و گفته ماشین از من خریده و حال سند برایم نمیزند هم اکنون از شما به خاطر خدا تقاضای راهنمایی و کمک در این مورد را دارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی تحت بررسی قرار گیرند‌.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حق فسخ ندارید نتیجه به احتمال بالا به نفع طرف میشود