مشاوره حقوقی رایگان - میراث فرهنگی

سلام .زمینی 2200متر دارم با قولنامه کد رهگیری ثبت شده و بقل من مرغداری است .امسال زمین را صاف کردم و یک نفر آمد و گفت که این زمین حریم میراث فرهنگی است و اصلا تابلو نداره .و از قلعه باستانی دو کیلومتر فاصله داره و درست به راه آسفالت باز میشه و پشت زمین من شهرک صنعتی است پس چرا اونا صدتا کارخانه زدن و یا بغل من مرغداری و اتاق سازی است چرا میراث نمیزاره حصار کنم و کاری شروع کنم .من چکار کنم آیا زمین و میتونه بگیره از دست من.میتونم شکایت کنم آیا در دادگاه پیروز میشم.ممنون

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام اینکه زمین در طرح میراث است را مطمئن شید بعد در دیوان عدالت اداری می توانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.