مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربائی

من 24 سالمه اتباع خارجی در ایران هستم که توسط اشخاص کلاهبردار یک سال قبل به گروگان گرفته شده بودم در ازای مبلغ زیاد که آدم ربائیان می‌خواستند برایم ویزا کشور مکزیک را بگیرند ومن را به تنهای به یه آدرس خواستند که تا در آنجا ملاقات داشته باشیم در باره ویزا و این که منو از همونجا ربودن و مدت 10 روز اسیر گرفته بودن از خانواده ام مبلغ هنگفت میخواستن برای آزاد کردنم من توانستم بعد از روز 10 از دستشان فرار کنم و الان که 3 تا از آدم هاش گرفتار شدن و ازم می‌خواهند رضایت بدهم من به معلومات کافی شما نیاز دارم و نظر شما در این باره چیست لطف کند راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

جرم آدم ربایی خیلی سنگینه ....باید خسارت های تو را بدهند بعد رضایت بده البته جنبه عمومی جرم کماکان هست