مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت زمینهای ورثه ای

سلام تمام مراحل انحصار ورثه و امور مالیاتی و اخذ استعلام لازمه را طی کرده، جهت صدور اسناد به اداره ثبت مراجعه کرده و اعلام نمودند چون مقدار زمینهای کشاورزی کمتر از 15 هکتار پیوسته است امکان صدور سند وجود ندارد لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.قابل تقسم نیست ولی قابل انتقال بصورت مشاعی بین وارث می باشد.به دفتراسنادرسمی مخصوص انتقالات زمین کشاورزی که سابقه سند درآن دفترخانه موجود می باشد مراجعه کنیدمشکل شماحل خواهدشد.