مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اضافه وجه

با سلام بنده شیش برج 9 یه خودرو خریدم به مبلغ 275 تومن که 200میلیون چک دادم و الباقی قرار بود در عرض بیست روز پرداخت کنم که 40 میلیون پرداخت کردم و الباقی پول 20 میلیون بعد یک ماه پرداخت کردم و 15 میلیون هم دوهفته بعد که کلا تسویه شد ولی فروشنده 15 میلیون اضافه ازم میخواست و منم پرداخت کردم ولی الان میخوام ازش شکایت کنم که ایشون پول نزول از من گرفته
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام این نزول نیست اگر بیشتر گرفته..اگر قصد شما و قصد فروشنده گرفتن سود اون پول بدهی بوده و شما بتونید ثابت کنید می‌تونه ربا باشه.ولی اگر جز شروط قرارداد شما به عنوان وجه التزام یا خسارت باشه خیر