مشاوره حقوقی رایگان - مرد متاهل و قوانین ازدواج موقت

با سلام و سپاس
منظورم اینه که اگر یک مرد متاهل با زن مطلقه بخواهند ازدواج موقت کنند این جرم است یا نه
دوم اینکه اگر این صیغه رو خودشان بخوانند از لحاظ شرعی و قانونی صحیح است یا نه ضمن اینکه مرد در مسافرت باشد و با محل زندگی و همسر دایمی فاصله دارد.
و آخر اینکه اگر به دفتر رسمی مراجعه شود امکان ثبت نشدن ازدواج موقت و گرفتن برگه عقدنامه برای اخذ هتل هست یا نه اگر برگه داده شود یعنی ثبت شده است با تشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

جرم نیست ولی اگه خانمت بفهمه از موارد احراز شرایط وکالت در طلاقه
از نظر شرعی درسته
صیغه نامه برای عقد موقت و هتل می تونید بگیری جایی ثبت نمیشه

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام نیازی به ثبت شدن نیست و ثبت نمیشود..مگر شرایط مقرر در قانون باشد مثل توافق مثل بچه دار شدن..صیغه را فرد هم می تواند بخواند ولی باید کلمات خطبه عقد را درست بیان کند..و حتما مهریه ذکر شود