مشاوره حقوقی رایگان - چطوری میتونم پول مو از این بگیرم

سلام من 5ماه پیش 7تومن به یه نفردستی دادم ازش نویسه گرفتم که بهش قرض دادم قرار بود وامی برایم جورکنه این مبلغ بده به کارشناس بعد 1500یک میلیون پانصد هم بعد ازم گرفت گفت تازه حساب باز کردی میزاریم رو پروندت میره بانک هی الافم کرد امروز فردا میدن شعبت بعد فهمیدم دروغ میگه پول مو خواستم الان 3ماه بیشتر باز هی انروز فردا میکنه دروغ میگه بهم هم ازش پیامک دارم که همه جیو توش گفته هم صدا ضبط شده دارم هم عکس فیلم دارم ازش که اومده مغازم راجب وام حرف زدیم ولی دروع بوده همش الانم پول مو نمیده هی میگه وقت بهم بده چطوری میتونم بگیرم ازش ممنون میشم راهنمای کنی

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام تحت عنوان مطالبه وجه دادخواست علیه شخصی ک پول ب حسابش واریز نموده اید اقدام نمایید