مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

من چند وقته در یک پروژه کار میکردم بخاطر سودی که گرفتم به چند نفر معرفی داشتم الان متاسفانه اون پروژه با شکست مواجهه شده و به من میگند میریم ازت شکایت میکنیم به جرم کاهبرداری و.. چون تو ب ما معرفی کردی؟ ایا امکان این مورد وجود داره؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از دخالت در جرم اثبات بشه معاونت در جرم تلقی میشی...البته اگه اون پروژه جرم بوده باشه

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

اصولا با توجه به سوال مبهم شما امکان اثبات کلاهبرداری وجود ندارد و پیشنهاد میشود از وکیل دادگستری برای دفاع کمک بگیرید.