مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن در کوچه

با درود فراوان به شما خوبان خانه ای پدری بند در داخل یک کوچه ای بن بست 3متری هستش و خانه ای پدرم در انتهای کوچه قرار دارد و ماشین رو هستش و کلا در این کوچه 4خانه هست که فقط خانه ای ما ماشین رو هست که یکی دو تا از همسایه ها ماشین دارن که اونها ماشینها رو میارن میزنن تو کوچه بعد وقتی که ما میخواهیم ماشین رو از خونه دراریم یا ببریم تو خونه مزاحم رفت و امدمون هستن وقتی هم که میگیم ماشین رو نزنید یا جابه جا کنید میگن ما ماشین رو زدیم در خونه خودمون حالا ما باید به نظر شما چکار کنیم این کار از لحاظ قانون مشکل داره یا نداره لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم از لطفتون

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام بهتره کنار بیایید ولی از نظر قانونی ممانعت از حق دارند می کنن

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

بله این چنین اعمالی قابل پیگیری و رفع هست و بر اساس قانون هیچکس نمی تواند با این استدلال که از حق خود بهره میبرد مانع حقوق دیگران شود و به دیگران ضرر بزند.شما میتوانید رفع مزاحمت همسایه را از دادگاه بخواهید.