مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام ،همسر من بدون اینکه اجازه بده من بفهمم اقدام به طلاق کرده که در مدت چند وقت به کمک یک وکیل توانست بخاطر مشکلات گذشته (اعتیاد داشتم ،ولی بد رفتاری یا بی احترامی نمی‌کردم فقط در مشاغل مالی مشکل داشتم ،که آن هم من برج 11 سال 1401 ترک اعتیاد کردم با سند ) بنده اوایل برج 2 سال 1402 در شرکت شاغل شدم تا الان که مشغولم و پاک هستم، ولی همسر من 3 روز پیش شناسنامه خودش رو که مهر طلاق زده شده بود رو به من نشون داد.من میخوام برگردم سر زندگیم ،همسرمو دوست دارم نمیخوام طلاق بدم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر طلاق ایشان به نحوی است که رجعی محسوب می‌شود میتوانید در ایام عده رجوع کنید در غیر اینصورت راهی جز ثبت نکاح مجدد نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حکم دادگاه را پیدا کنید و بعد وکیل بگیرید کار ساده ای نیست که خودتان بتوانید اجام دهید