مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مکانیک

من ماشینمو دوهفته پیش تعمیر اساسی کردم مکانیک ازم خواست مراعات کنم تا آبندی بشه ولی من اعتنا نکردم به ماشین فشار آوردم،کاسه نمد زده بیرون روغن ماشین درحین رانندگی خالی شده و موتور ماشینم شاطون زده از بی روغنی آیا میتونم از مکانیک شاکی بشم بخاطر بد جا زدن کاسه نمد؟

پاسخ ها :

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

اگر خسارت وارده صرفا بر اثر بی مبالاتی شما صورت گرفته شما مشمول قاعده اقدام میشوید و نمی توانید علیه مکانیک ادعایی داشته باشید در غیراینصورت امکان شکایت از مکانیک وجود دارد و باید تقصیر وی را ثابت کنید.