مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام ازدواج بانک مسکن

سلام
وام ازدواجم رو تقریبا دو سالی هست که گرفتم و هردو وام رو هم همسرم برداشت. ضامن وام من پدر بزرگم هست و الان که دارم طلاق میگیرم همسرم قسط های وام رو پرداخت نمیکنه. بخاطر همین یا از حساب پدربزرگم کسر میشه و یا حسابش رو مسدود میکنن. چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
باتشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

راه حلی نداره ضامن باید پرداخت کنه بعد از مدیون مطالبه کنه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما وقتی که وام را گرفتید آمده به حساب شما و شما واریز کردید به حساب شوهر ، گواهی از بانگ بگیرید و دادخواست مطالبه وجه بدهید
پدر بزرگتان هم که باید پرداخت کند چاره ای نیست بعد از شما می تواند مطالبه نماید