مشاوره حقوقی رایگان - مکانیک مقصره یا من

من دوهفته پیش ماشینمو تعمیر اساسی کردم حدود 25 ملیون هزینه برداشت.مکانیک بعد تحویل از من خواست ماشینو آب بندی کنم وبا احتیاط سوار شم،اما من اعتنایی نکردم وفشار آوردم به ماشین تا جایی که درحال حرکت کاسه نمد میل سوپاپ بیرون زدو روغن ماشین تخلیه شدوماشین دوباره نیاز به تعمیر دارد. آیا من میتوانم بخاطر بد جا زدن کاسه نمد از تعمیر کارم شاکی بشم و ازش بخوام خسارتمو بده؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خب به این میگن قاعده اقدام ...یعنی خودت کردی که .....با این حال کارشناس باید تشخیص دهد