مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام
شوهر بنده فوت شده تشخیص اورژانس ایست قلبی بود خانواده شوهرم درخواست پزشک قانونی کردن و تهمت زدن من اون را به قتل رسوندم. جنازه رفت پزشکی قانونی با تشخیص ایست قلبی اجازه دفن دادن ولی گفتن برگه کتبی را دو ماه دیگه میدیم الان حدود دو ماه از خاکسپاری شوهرم میگذره پزشک قانونی هنوز برگه به من نداده و گفت آزمایش سم شناسی درخواست شده که چون شکایت روی پرونده هست برگه تحویل من که همسرش هستم نمیشه و فقط برگه تحویل پدر و برادر متوفی میشه
الان دو تا سوال دارم
1)ا ینا به من اتهام قتل زدن چطور از خودم دفاع کنم ؟؟ با توجه به اینکه اینا خیلی آشنا پارتی دارن
2) پزشکی قانونی برگه را قراره تحویل خانواده شوهرم بده خانوده شوهرم برگه را تحویل من نمیدن و من برای اینکه حقوق شوهرم ( مستمری ) بهم تعلق بگیره باید این برگه به اداره محل کار شوهرم بدم من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

پرونده و اتهام قتل را که نمیشود با توصیه و پیشنهاد دفاع کرد اگر متهم شدید وکیل بگیرید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام نحوه اتهام زدن به قتل رو دقیقا تشریح فرمایید.مثلا در پرونده بوده یا شفاهی بوده....