مشاوره حقوقی رایگان - اداره برق

باعرض سلام وخسته نباشید ...بنده به خانه را که یک طبقه بالای پیلوت هست خریدم که تیربرق جلوی خانه چسبیده به خانه بنده چند سانتی به پنجره اتاق خواب که دخترم دستش میرسه به تیربرق و احتمال دزدی هم هست خیلی راحت وازروی تیربرق راه به بالای پشت بام را دارد امکانش هست که تیربرق یکی دومتر جابه جاکنندازکنارپنجره ببرن اون سمت ممنون وتشکر

پاسخ ها :

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید و از کارشناس درخواست کنید تا با بررسی محل قرارگیری تیر برق و درج امکان بروز حادثه احتمالی در نظریه کارشناسی از دادگاه الزام اداره برق به جابجایی تیر برق را درخواست کنید.