مشاوره حقوقی رایگان - مستی در حین رانندگی

سلام و خسته نباشید سوال بنده اینه که منو مست حین رانندگی پلیس راهور گرفته بعد از تست که 97 درصد بود بنده رو به کلانتری برد و ماشین بنده رو خابوندن تا 21 روز گواهینامه هم 6 ماه من در گزارش کلانتری نوشتم که به دندانم لیدوکائین زده بودم و از مشروب استفاده نکردم بنده هنوز پروندمو دادسرا نبردم میخواستم ببینم اگر بردن من قبول نکنم با این تست میتونن برای من زندان یا شلاق ببرن
باره اول هست
پول ندارم مگر نه حتما وکیل میگرفتم سرباز هستم لطفا کمک کنید بندرو ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

یک وکیل

مستي حين رانندگي موجب تشديد مجازات است اظهار ندامت و پشماني و لضطرار كنيد