مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حق طلاق

با سلام، سالهاست متوجه خیانت همسرم شدم، در ابتدا ارتباط اینترنتی و چت سکسی با خانمهای مختلف بود، که اسکرین خیلی از اونها رو دارم، اما ماههای اخیر متوجه شدم ارتباط فراتر بوده و مکالمات متعدد و طولانی ایشان که مبنی بر ارتباط حضوری و مخفیانه هست از زبون خودشون قابل شنوده، همچنین پرینت های بانکی واریز مبالغ بالا برای اون فرد هست. با مسالمت و مشاوره سعی در حل و رفع موضوع داشتم، نشد و ادامه پیدا کرد. با این مدارک میتونم حق طلاق بعلت خیانت بگیرم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اول باید شکایت کیفری کنی بعد از در گوشه رینگ قرار گرفتن شوهرت ،حق طلاق از ایشان بگیری