مشاوره حقوقی رایگان - وساطت کارشناس ملکی در دعوی طرفین

سلام
من از همسایه طبقه بالا که نورگیر رو مسدود و به تراس شخصی خود تبدیل کرده بود شکایت کردم
کارشناس هم بعد کارشناسی حق استفاده از نورگیر را به من داد و تقریبا به نفع من تمام شده
اما در بند اخر نوشته طرفین دعوی حاضر به مصالحه می باشند
چون وقتی رفته بود طبقه بالا همسایه ازشون خواهش کردن گفتن به ما بگن که از شکایت منصرف بشیم و با ما مصالحه میکنند
حالا سوالم این است
1 - ایا کارشناس حق وساطت در دعوی رو دارد
2 - ایا چون در نظریه کارشناسی صلح طرفین ذکر شده پس یعنی حتما باید مصالحه کرد یا خیر اجباری نیست
3 - به این بند نتوانستم اعتراض کنم چون گفتند اگر به هر بندی اعتراض کنم برای کارشناسی 3 نفره می فرستند و هم هزینه دوباره و هم زمان بیشتر گرفته میشه چه کنم
باتشکر از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اجبار به مصالحه نیست. کارشناس نقل قول کرده.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر موارد مذبور صرفا توصیه بوده نه اجبار