مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش وکالتی خودرو

بنده خودرویی را به صورت وکالتی از دفتر فروشی خریداری کرده بودم و بدون تعویض پلاک به صورت وکالتی به شخص دیگری انتقال دادم. فروشنده اول در وکالتنمامه شخصی حقیقی بود و مالیات نقل و انتقال خودرو را پرداخت نکرده بود. (در قولنامه ای که دفتر فروش داد قید شده بود که مالیات نقل و انتقال بر عهده خریدار است.) در هنگام فروش خودرو نیز قرار بر این شد که مالیات نقل و انتقال خودرو بر عهده خریدار نهایی باشد. حالا پس از تعویض پلاک ایشان مدعی هستند که مالیات نقل و انتقال را بنده باید پرداخت می کردم و گفتند از بنده شکایت می کنند. آیا این امکان وجود دارد؟ آیا در صورت شکایت ایشان برای بنده سوء سابقه درست می شود و در گواهی عدم سوء پیشینه بنده ثبت می شود؟
همچنین خریدار قسمتی از وجه معامله قید شده در قولنامه را به بنگاه پرداخت کرده است و بنگاه از دادن این وجه به بنده خودداری می کند.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید