مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پیمانکار از ناظر شهرداری

من ناظر شهرداری یکی از شهرهای کشور هستم یکی از پیمانکاران که با شهرداری قرارداد دارد ادعای خسارت به دلیل بعضی از اعمال که بنا به دستور مدیران مربوطه موظف به اجرای آن بودم دارد آیا از شخص بنده میتواند بنا بر ماده 11 مسئولیت مدنی شکایت کند یا فقط از شهرداری میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید موردی بررسی شود چون عناصر متعددی برای مسولیت باید احراز بشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به اجرای قوانین مطابق شرح انجام وظایف خود بوده لذا در صورت تخلف اداری مشمول آن و در صورت تخلف یا جرم خارج از اداره مشمول مجازات کیفری و یا حقوقی هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است به شرطی که تقصیر شما احراز شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است