مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند به نام خانوادگی

سلام بنده قبلا یک بار نام خانوادگی خود را تغییر دادم و چند سال بعد نیز اسم خود را که دو کلمه بود به یک کلمه ای اصلاح کردم.
الان بنده به دلیل تعویض فامیلی در شهر یا محل خود شناخته شده نیستم میخواستم بدونم آیا امکانش هست که نام محل خود را به پسوند فامیلی ام اضافه کنم؟
اگر امکانش هست حاضرم هزینه وکالت را نیز برای شما بپردازم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به یک سری درخواست‌ها به اداره ثبت احوال و در صورت اعتراض ثبت احوال نیاز به دادخواست در دادگاه دارید بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید تا راهکار خدمتتان ارائه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که یک بار از حق خود استفاده کرده باشید دیگر امکان‌پذیر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها شما یکبار مجاز به تغییر نام و نام‌خانوادگی خود می‌باشید و دیگر امکان تغییر وجود نخواهد داشت.