مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان مختومه شدن پرونده

عرض سلام وادب
من شاکی خصوصی داشتم و محکوم شدم و حساب های من مسدود شده ولی قریب یک سال هست که نه از طرف دادگاه نه شاکی حرکتی مشاهده نشده میخواستم بدانم برای مختومه شدن یک پرونده چقدر از آخرین حکم لازم است؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روال پرونده دارد منتظر ابلاغ باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مبلغ را به صورت نقداً یا به صورت اقساط بپردازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی از حساب‌های بانکی شما، رفع توقیف صورت خواهد پذیرفت که نسبت به پرداخت محکوم‌به به شکل دفعتاً یا اقساطی(با توجه به حکم اعسار) اقدام بفرمائید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

روند کار پرونده را در سایت عدلیران چک کنید.