مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس در فضای مجازی

سلام چند ماهی هست در ایتا کانالی دارم و دوره به فروش میرسونم . چند ماه قبل از یک کانالی که عکس پروفایل های آماده و ... انتشار می‌کرد چند عکس از خانمی دیدم که کاملا پوشیده بودند به گمان این که مدل هستند یا عکس ها آماده است داخل کانالم گذاشتم و چند ماه به فعالیت کانالم ادامه دادم . حالا اون خانم پیام دادند که عکس ها مال من هست و عکس ها از داخل کانال برداشته شد ولی میخواستم بدونم این خانم میتونه خطری داشته باشه و شکایت کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی متصور است جهت استفاده از هویت اشخاص نیاز به اجازه آنان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر از عکس شخصی بدون اجازه استفاده نموده باشید این حق بر ایشان وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه عکس را از کانال دریافت نموده‌اید و انتشار عکس نیز باعث هتک حیثیت خانم نشده است فلذا آن خانم به صرف اقدام شما(با توجه به اینکه عکس را از داخل کانال خود نیز برداشته‌اید) نمی‌تواند شکایت مؤثری داشته باشد.