مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و تایید منزل توسط کارشناس

سلام زوج هستم الزام به تمکین دادم رای صادر به نفع صادر شد به شرط تایید کارشناس، کارشناس اومد تایید کرد جواب رو خودم بردم دادگاه (نیابت بود) گفتن پیام میاد الان پیام اومده 15 خرداد وقت رسیدگی
این رسیدگی برای چیه ؟ مگه نباید ابلاغ کنن به زوجه که بیاد سر زندگیش؟
8ماه ما اسیر این تمکین هستیم و نفقه هی میافته گردن ما؟؟ خب مراحل اداری طول کشیده وگرنه رای که 4ماه پیش صادر شد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر عدم تمکین بخورید نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام آیا رای قطعی بوده یا قابل تجدیدنظر خواهی؟
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer