مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شخص ثالث

سلام بنده و یک شخصی داریم قرادادی می نویسیم طرف مقابل یک چکی باید به بنده بدهند ولی این چک رو به دلایلی فعلا باید نزد شخص ثالثی بمونه حالا این شخص ثالث باید فرد امینی باشه بنظر شما چه شخص حقوقی و چه نهادی این چک رو به امانت فعلا نگه می داره؟ بنگاه این کارو می کنه؟ مثلا می تونیم دادن این چک به بنده رو منوط به چیزی کرد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
پیشنهاد می کنم قرارداد خود را پیچیده ننمایید و شخص ثالثی را وارد ننمایید.
برای شما بهتر است که چک را دریافت و در قرارداد شرط وصول مبلغ چک از بانک را مندرج نمایید.