مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بردن آبرو

من با پارتنرم کات کردیم ولی من بهش خیلی پیام دادم وازهمه جابلاکم کرده و باخط دیگری پیام دادم و بلاک شدم
پیامامم فقط پیام های احساسی واینکه برگردیم واصلا چی شد اینطوری شد هست،میتونه به خاطرشون از من شکایت کنه و یکی هم اینکه من محل کار ایشون مدرسه هست که یک اتاق هم گوشه اون حیاط مدرسه داشتن
من آخر هفته ها پیش ایشون بودم و به صورت مخفیانه من رو میبردن و دوربین ها رو دستکاری میکردند
من یک سری وسایلم مونده بوداونجا وبهش گفتم بفرسته نداد من هم پاشدم رفتم محل کارش وچون اونجا داییش با یک شخص دیگر شریک اند قضیه روفهمیدن من گفتم اومدم دنبال وسایلم فلان چیز فلان چیزم تواتاق این آقا هست بگید به من بدهد تا بروم و گفته شکایت میکنم واعاده حیثیت میکنم که آبروم رو بردی،میتونه کاری کنه یعنی شکایتش به دادگاه وقاضی کشیده میشود یا یک تعهد از من میگیرند که مثلا مزاحمش نشوم دیگر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام اگر پیامای شما حاوی مطالب توهین و تهدید آمیز نباشه خیر جای نگرانی نداره. همچنین مراجعه ی شما هم بعید میدونم عنوان مزاحمت داشته باشه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به بیاناتی که می‌فرمایید هدف غایی ایشان این است که دست از سرش بردارید و بهتر است این کار را بکنید و ممبعد به خود و آبروی خانوادگی‌تان فکر کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف مراجعه شما به محل کار ایشان برای دریافت وسایل نمی‌تواند عاملی برای شکایت را فراهم آورد.
از سوی دیگر اگر اقدام به شکایت نمایند خودشان نیز درگیر موضوع خواهند شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نه از این بابت مشکلی پیش نمی اید