مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بردن آبرو

بعد از یک مدت 3 ساله با یک پسری تصمیم گرفتم که بهش نگم چون دوسش داشتم و با یک پسر دیگه در ارتباط بودم و رابطمون جدی شده.

چون به نفر اول خیانت کردم اون هم به تلافی فیلمم رو نشون خانواده نفر دوست پسر جدیدم داده است و آبروی من رو برده
اما فقط نشون داده و پخش نکرده تو فضای مجازی میتونم ازش شکایت کنم؟
نتیجه ای هم دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است قبل از شکایت بیشتر فک کنی. تا اقدامتان علیه خودتان نباشد