مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام آدم ربایی

پسر بچه ای با اختیار سوار ماشین بنده شد و پیشنهاد داد که در ازای رابطه به او پول بدهم
من هم از روی کنجکاوی او را به خانه بردم و اصلا کاری با او نکردم
حالا پدر اون پسر از من شکایت کرده که آدم ربایی انجام دادم و به پسر او تجاوز کردم.
با توجه به این که اون پسر با رضایت خودش با من همراه شده و این که من هیچ رابطه ای با اون نداشتم، چطور میتونم این اتهامات رو از خودم بردارم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون زیر 18 سال داشته هیچ دفاعی ندارید!!!
فقط بگویید من این کار را نکردم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مورد مذبور قابل دفاع است لیکن نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید