مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام آدم ربایی

سلام. بنده متاسفانه متهم به آدم ربایی هستم. البته شاکی رضایت داده و به اصطلاح یک اشتباه نامه در محضر تنظیم کرده و در آن هرگونه دزدیده شدن خود را نسبت به ما انکار کرده. خواستم بدونم قاضی قبول میکنه همچین چیزی رو؟ ممنون.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام بله البته با توجه به فنی بودن موضوع نیاز است توسط وکیل پرونده شما دفاع شود.