مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد با شرکت آسانسور

باشرکتی قراردادیکساله برای نگهداری آسانسور داریم مدت4ماه ازقراردادگذشته و8ماه دیگرمانده ولی به دلایلی می خواهیم کنسل نماییم آیا این اختیارراداریم که یک طرفه کنسل کنیم وباشرکت دیگری قراردادببندیم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید