مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت ناشزه بودن

سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرمایید
بنده زوج هسم خانومم ترک انفاق کرد من هم دادخواست الزام به تمکین دادم و عدم تمکین صادر بشود و زوجه تمکین نکند ناشزه میشود یانه؟و میتونه طلاق درخواست کند یا تا شوهر طلاق درخواست بدهد نمیتواند؟ نفقه زوجه رو پرداخت میکنم

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ترک انفاق عبارت درستی برای زوجه نیست!
بله در صورت عدم تمکین ناشزه بوده و مستحق دریافت نفقه نخواهد بود و نمی‌تواند به استناد عدم پرداخت نفقه درخواست طلاق دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اجرائیه الزام به تمکین صادر شود و زوجه اقدام به تمکین ننماید النهایه با أخذ گواهی قطعیت(نشوز) زوجه ناشزه محسوب خواهد شد و به وی نفقه تعلق نخواهد گرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان صدور حکم الزام به تمکین بهتر است نفقه زوجه را پرداخت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان الزام به تمکین وجود دارد که به نتیجه برسید مگر خوف جانی زوجه داشته باشد ویا ادله محکمه پسند دیگر،
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.