مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت ناشزه بودن

سلام :

بنده بعد از 2 سال دوندگی تونستم که به دادگاه و با رای مدد جویان ثابت کنم که همسر قصد زندگی نداره و حکمی مبنی بر ناشزه بودن همسرم رو بگیرم

ولی با این شرایط متاسفانه همسرم مایل به زندگی نیست و خیلی ساده بیان کرده که میزارم زمان بگذره و نصف مهریه ام را میبخشم و طلاق میگیرم .....

میخواستم بدونم این امر محقق میشه ؟؟ با اینکه حق طلاق با منه ..... و اگر خانوم بنده این کارو کرد و برای ثنای من ابلاغیه ای مبنی بر این موضوع اومد

من راه کاره قانونی دارم که از حقم دفاع کنم و همسرم رو طلاق ندم ؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

ارادتمندم یاعلی

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : حق طلاق با مرد است ، تا شما موافقت نکنی طلاق صورت نمی گیرد فقط مشکل اینجاست که همسرتان از مسند قانونی مثل ابتلا به مواد مخدر - روانی - دست بزن داشتن - حالات دیگر که در قانون تسری شده است