مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت ناشزه بودن

سلام. من 21 سال زندگی مشترک داشتم و 2 فرزند دختر دارم ولی همسر من روی حساب خساستی که دارد خرجی نمیدهد و واقعا برای من سخت بود. دو سال هست با بچه ها منزل پدرم بدون هیچ حق و حقوقی هستم و فقط شکایت مهریه کردم. ایشان دنبال ناشزگی من هست و به جای تهیه منزل دنبال ازدواج مجدد هست.
تو رو خدا اگر امکان دارد یک راهنمایی به من بکنید که من از ناشزگی تبرئه بشوم و این که قصد ادامه زندگی با ایشان را ندارم چون خودش تحت هیچ شرایطی حاضر به برگشتن من نیست اما تمام تلاش او این است که من رو ناشزه کند و این که اگر ناشزگی من رو بگیرد، آیا راهی برای طلاق من هست یا نه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما باید برای طلاق عسر و حرج خود را ثابت کنید شرایطی که تحملش برایتان سخت بود و در باب مهریه ناشزه بودن باعث از بین رفتن نفقه میشود ولی مهریه پابرجاست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است حتما با یک وکیل مشورت نمایید
اگر زوج در حال حاضر ،
منزل مسکونی برای سکونت خانواده ندا رد شما می توانید دادخواست الزام زوج به تمکین و الزام به تهیه مسکن را مطرح نمایید و می توانید دادخواست مطالبه نفقه سابق را مطرح نمایید
تماس بگیرید