مشاوره حقوقی رایگان - رفع نقص

پرونده ای بوده که خواهان در دادگاه بدوی محکوم شده تجدید نظر کرده ودادگاه نظر قرار اناطه صادر کرد مجددا خواهان با شاهد و سند معتبر محکوم شد رای تاریخ 26/10/1402 ابلاغ شده خواهان بیست روز وقت داشت به تجدید نظر اعتراض کند که قبل از بیست روز یعنی 8/11/1402 اعتراض کرده و در سامانه نوشته شده اعتراض به تصمیم نهایی از سوی فلان و فلان یعنی خواهان ها وصول و ثبت شد چرا بعد از دو ماه امروز در سامانه به خواهان ابلاغ زدن رفع نقص کند کسری هزینه دادرسی منظورشان چیه ایا دادخواست تجدید نظر هست بعد از دو ماه یا چیز دیگر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هزینه دادرسی را هم کم پرداخته اند باید در مهلت 10 روزه بپردازند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هزینه دادرسی کامل پرداخت نشده واخطار جهت پرداخت آن است