مشاوره حقوقی رایگان - رنگ آمیزی ساختمان

سلام ،من در آپارتمانی 8 واحدی زندگی میکنم که بصورت 4 واحد در پارکینگ کرکره ای دارند و 4 واحد دیگر در پارکینگ جکدار که آهنیست دارند،که در صورت نیاز به تعمیرات 4 واحد مربوطه اقدام میکنند ،اما سوال بنده این است که دری که نیاز به رنگ آمیزی دارد هزینه آن مربوط به آن 4 واحد هست یا خیر جز نما و زیباسازی ساختمان هست و هر 8 واحد باید هزینه را پرداخت کنند.تشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر اختصاصی باشد به نظر می‌رسد هزینه آن با بهره برداران آن باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه رنگ‌آمیزی بر عهده تمام مالکین ساختمان می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برعهده چهار واحد است و اگر نیاز به رنک آمیزی باشد باید اقدام کنند‌.