مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای وعده های دروغین

با سلام
یکی از سازمان ها پروژه سرشماری برگذار کرده بود که با وعده‌ی 9 تومن پایش گر میگرفت که با گروهی از دوستان شرکت کردیم
در طول کار به درخواستای ما برای بستن قرارداد جوابی نمیدادن
و هربار که درمورد مبلغ کار سوال میپرسیدیم باز همون وعده داده میشد ولی در اخر کمتر از نصف مبلغ گفته شده پرداخت شد
که در اخر فهمیدیم از اول برنامشون همین بوده که با وعده‌ی رقم بالا مارو نگه دارن و با رقم خیلی کمتر کارو تموم کنن
ایا راهی برای شکایت و گرفتن حقمون وجود داره

پاسخ ها :

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

شما می‌توانید از طریق اداره کار پیگیر موضوع بشوید و مطالبات خود را از این طریق از سازمان مربوطه دریافت کنید البته باید ثابت کنید که طی قرارداد شفاهی برای سازمان مربوطه مشغول به کار بوده‌اید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار برای أخذ مطالبات خود اقدام به شکایت نمائید.
ابتدائاً لازم است که رابطه کارگری و کارفرمایی را ثابت بفرمائید.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بله میتوانید شکایت کنید اما باید مدارک و مستندات جمع کنید و قبل شکایت اظهارنامه بفرستید