مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ارتفاقی

آیا وقتی خواهان از خوانده شکایت کیفری تصرف عدوانی حقوق ارتفاقی جوی که از زمین خوانده عبور میکرده و الان جوی حذف شده چون خصوصی بوده و به ملک خوانده محدود میشده ، و خوانده با کارشناس تامین دلیل شکایت می آورد و نظریه ی کارشناس تصرف شاکی به میزان 800 متر تصرف مازاد بر مدارک 5000 متری خریداری شده را اعلام میدارد، که اکنون 5800 تصرف کرده ، در دادگاه چگونه قاضی رسیدگی میکند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادگاه، قاضی با توجه به ادله و مدارک موجود در پرونده رسیدگی خواهد نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد