مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت پدر و مادر و نحوه شکایت

سلام بنده 18 سال سن دارم و دخترم . مادر و خواهر بزرگترم بزور 1 ماه منو در بیمارستان روانی با چرت و پرت هایی که داخل پروندم نوشته بودن ، بستری کردن ... داخل پرونده ام حتی به دروغ نوشته بودن سابقه خودکشی داشته ، من ابدا تا حالا به خودکشی فکر نکردم... دکتر ها اسم بیماری دوقطبی گذاشتن روی من به دروغ که من رو در بیمارستان نگه دارن ( تشخیص این بیماری 1 سال حداقل زمان میخواد ) در حالی که من علایم این بیماری رو اصلا ندارم
چجوری میتونم از دکتر و خواهر و مادرم شکایت کنم ؟؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اول برو یه گواهی سلامت بگیر بدش برو از اونها بابت اظهارات خلاف واقع شکایت کن و خسارت بگیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وکیل بگیرید
یا به دفتر خدمات قضایی نراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از شکایت، لازم است که نسبت به أخذ گواهی سلامت خویش از طریق پزشکی قانونی اقدام بفرمائید و سپس نسبت به شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام بنمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
توصیه می شود با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و موضوع رو درمیان بگذارید. شماره 123