مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 2 سال از همسرم جدا زندگی میکنه خیلی اذیتم کرده خیلی ... اومدم. خونه بابام بعد 5 ماه شکایت نفقه کردم اونم تمکین شکایت کرد رای به نفع اون شد اعتراض زدم رفت تجدیدنظر 15 ماه موند تو تجدید نظر تا رسیدگی شد این 15 ماه رو به نفقه ام رای نمیدادن میگفتن باید رای تمکین بیاد اومد باز هم ب نفع اقا من گفتم تمکین میکنم اونم گفت باشه بریم ولی دم دادگاه گفت برو نمیخوامت من فقط میخواستم حکم نشوز بگیرم گذاشت رفت من رفتم دادگاه گفتم اونام پرونده رو بستن و گفتن باید دوباره شکایت الزام ب تمکین بکنه . الان به نفقه رای اومده و قاضی گفته اون 5 ماه نفقه رو پرداخت کنه بقیه نفقه که میشه 15 ماه اونو دوباره دادخواست بده . من منتظر بودم نفقه 2 سال که نداده ترک انفاق شکایت کنم تا طلاق بگیرم الان چیکار باید بکنم تو رو خدا راهنمایی کنید.... چجور میتونم طلاق بگیرم؟؟ اقا راضی به توافقم نیست میگه همینجور بلا تکلیف میمونی بچه نداریم کلا 21 سالمه

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

6 ماه اگه نفقه نده و الزام به تادیه هم مقدور نباشه از موارد عسر و حرج زوجه است مه فقط به این دلیل خیلی سخته رای بگیری ...بهتره با موارد دیگه تقویت کنی خواسته ات را

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بلا تکلیف نمی شود باید شرابط شمارا بدانم.اما با اثبات هسر و حرج می توانبد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ترک انفاق به جهت اینکه زوج نسبت به پرداخت اقدام میکنه صدور طلاق ضعیفه مجدد مراجعه داشته باشید اگر راه نداد صورتجلسه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در رویه قضایی کنونی، مفارقت جسمانی طولانی مدت و بلاتکلیفی خانم از عواملی است که زوجه می‌تواند بر مبنای آنها نسبت به طلاق اقدام بنماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.