مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت سیم کارت

سلام خسته نباشید
من 15 سال پیش سیم کارت 912 رو فروختم ولی برای سند زدن نرفتیم الان تقریبا 8 ساله سیم کارت استفاده نشده و مسدودیت قضایی داره که به نام من هست مشکلی ایجاد میکنه برام؟ چند بار برای پیگیری به مخابرات رفتم میگن باید به ارتباطات سیار تهران زنگ بزنی که جواب نگرفتم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به موضوعات تلفن همراه اتباطات سیار رسیدگی میکنه نه مخابرات .