مشاوره حقوقی رایگان - واریز و برداشت از کارت بانکی

سلام وقتتون بخیر ببخشید من چند روز پیش رفتم عابر بانک یک نفر اومد گفت که من نمیتونم پول انتقال بدهم و میشه باگوشی صد تومن بفرستم براتون شما هم بفرستید برای یک نفر دیگر و من هم انجام دادم براش خواستم بپرسم مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتواند از حساب شما به عنوان خساب اجاره ای سو استفاده کند
بهتر است موجودی حساب را خارج و ان را مسدود کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید این موضوع را بین خودتان به صورت مکتوب توافق کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اینگونه مشخص نمی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی ممکن است بهتر است در چنین مواقعی اوراق هویتی شخص را مطالبه و کد ملی‌اش را یادداشت کنید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

به ظاهر خیر اما ممکن است طرفی که به حسابشان پول واریز کرده‌اید فروشنده مواد مخدر باشند یا خلافکار یا هر چیز دیگر که بعداً برای شما ممکن است مشکل ساز شود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

کار خطرناکی است. و ممکن است درگیر کلاهبرداری اینترنتی شده باشید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ممکن است مشکل داشته باشد. هیچوقت این اقدام را نکنید