مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون قرارداد

سلام خسته نباشید
پدر من حدود 20 ساله مغازه داره از اول خودش ماشین داشته و جنس برای فروشگاه میاورده و دخل و خرج داشته
بعد چند سال بعد با عمو هام تصمیم میگرن فروشگاه رو گسترش بدن و الان با پیشرفت تونستن چند خونه و ماشین بگیرن که اکثرا اونها به نام یکی از عمو های من هست
البته بگویم که به طور رسمی قراردادی ندارن
الان هم بچه ها همه بزرگ شدن و احتمال ایجاد مشکل برای هر یک وجود داره
میخواستم بدونم اگه مشکلی پیش بیاد یا مثلا اگه عموی من که زمین و ماشین و ....که به نام ایشون هست فوت کنه امکان دریافت حق از طرف ما هست ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
ثابت نمودن توافقات نا نوشته بسیار سخت می باشد. پیشنهاد می کنم توافقات نوشته و به امضاء شرکاء برسد.