مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

آیا اجبار نداشتن در پرداخت ثمن معامله‌ای از سوی پدر و مادرم بعد از گذشت دو سال می‌تواند درخواست بطلان معامله ملک را نموده و پیروز گردد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط صحت معامله در ماده 190 آمده است و پرداخت و پرداخت ثمن جز شرایط بطلان معامله نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سوال مفهوم نیس،اما صرف عدم پرداخت ثمن موجبی برای بطلان معامله نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای سطح معامله چند شرط مهم استاما مهم نیت و قصد طرفین است که می‌بایست موضوع پرونده شما بررسی گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست بهتر است از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در معامله بیع، ثمن و پول وجود نداشته باشد چنین معامله‌ای صوری است و قابلیت ابطال را دارا می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود