مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعلیقی

سلام
در پرونده ای شخصی من را در ملاء عام مورد توهین قرار داده و تهدید به قتل می کند و بعد از مراحل قانونی ، رای صادره از دادگاه حبس تعزیری به مدت 7 ماه می باشد که چون سابقه کیفری ندارد ، به مدت دو سال تعلیق خورده است . ایشان هم حواسش را جمع می کند و دو سال مراقب رفتارش می شود و بعد از دو سال دوباره به شرارت هایش ادامه می دهد. سوال من این است : آیا ایشان هیچ گونه تنبیهی با این رای نخواهد شد و این حکم هیچ تبعاتی برای ایشان نخواهد داشت؟ آیا حق من با این حکم ضایع می شود یا حقی خواهم داشت ؟آیا اعتراض به این رای که تا بیست روز وقت دارد متعلق به شاکی هست یا متهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به صورت قوی و مستدل تجدیدنظرخواهی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.