مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند شکایت داشتن

یک پیام از یک شخص در پیامرسان سروش برای من ارسال شد که جهت پیگیری شکایتتون روی لینک زیر کلیک کنید من هم کلیک کردم و کد ملی و اسم خودم رو دادم بعد گفت باید نرم افزار عدالت همراه را نصب کنیم که من دانلود و نصب کردم ولی شک کردم و نرم افزار رو باز نکردم و حذفش کردم می خوام بدونم امکان خالی کردن حساب ها وجود دارد یا نه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر. با این حساب، حساب ها را مسدود کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ تا زمانی که پرداختی نداشته باشید امکان خالی شدن حساب‌های بانکی وجود ندارد.