مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال و ایجاد مزاحمت توسط همسایه

با سلام و اهداء تحیات
بنده در یک منزل ویلایی هستم که پارسال همسایه ضلع شمالی با تردد خود و مهمان هایش بر پشت بام خانه در سال 1397 منجر به سوراخ شدن ایزوگام و بعداً تخریب یکی از دیوارهای باربر خانه شد. با توجه به اینکه این واقعه در اول دی ماه سال 97 انجام شد. بنده و خانومم به مدت بیش از دوماه نتوانستیم از خانه استفاده کنیم و آواره خانه پدری شدیم. البته طی این حادثه بیش از 20 میلیون وسایل منزل از جمله لباسشویی و بلوریات و ... (دیوار فروریخته متعلق به آشپزخانه بود و 3 متر کابینت همراه با دیوار به کف آشپزخانه فرو ریخت) و برای بازسازی نیز کلی هزینه انجام شد. متاسفانه همسایه خم به ابرو نیاورد. بنده هم با توجه به اخطارهایی که قبلا به ایشان داده بودم (به مدت چهار سال) و ندیدن فرهنگ همسایگی از طرف ایشان چیزی به ایشان نگفتم. حال تردد های انها در شب ساعت 3بامداد منجر به ازار و اذیت می شود. سوال بنده این می باشد که با توجه به مورد دو سال پیش و شرایط کنونی می توانم بطور کامل جلوی تردد انها را گرفته و مدعی حق از دست رفته باشم. (لازم بذکر است که تردد آنها از طبقه ای که بطور غیر مجاز ساخته اند بر روی پشت بام بنده صورت می گیرد)

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه قبلا بهشون حق عبور ندادید میتونید مانع عبورشون بشید البته به نظر من قبلش برای ایشون اظهارنامه رسمی بفرستید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer